Tussen de voedingen door

Drie dagen voor de bevalling deed ze nog een bootcamp en drie dagen erna had ze alweer zin om haar sportschoenen aan te trekken. Sporten is namelijk wat ze het liefste doet. “Zes weken duurde het voordat ik weer aan de slag ging. Voor mij echt mega lang. Ik heb het stiekem allemaal een beetje onderschat,” zegt Jaimy die op 30 juli 2021 moeder werd van dochter Jayda Rose.  


“Het sporten zelf dacht ik zo weer zou op te pakken, maar ook dat ging iets moeizamer dan gedacht. Mijn hoofd was er al lang aan toe, maar mijn lijf nog niet. Mijn spieren waren gewoon weg!” 


Zes weken na de bevalling ging haar fitnessoutfit dan eindelijk weer aan en startte Jaimy met het 8-weekse Fit4lady programma ‘Mama in Shape’. “Een uitkomst voor mij. Ik woon best dichtbij en kon zo tussen de voedingen door een heerlijk half uurtje bewegen. Je merkt echt dat je lijf moe is na al die maanden zwangerschap. Na het sporten voelde ik me echter weer energiek en helemaal opgeladen. Ik was dan ook binnen no time weer de oude en raad iedereen het Mama in Shape programma van Fit4lady aan.”   

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!