Door het trainen bij Fit4lady voel ik mij fantastisch en heb ik mijn depressiviteit onder controle

Mijn naam is Daniëlle, 41 jaar, Office Manager en moeder van 2 kinderen.  Sinds een aantal jaren kamp ik met depressiviteitsproblemen. Er werd me geadviseerd om te sporten. Tot afgelopen januari heb ik bij verschillende sportscholen getraind, maar elke keer viel ik terug in m’n oude patronen. Fanatiek beginnen met sporten, maar door het gebrek aan de juiste support gaf ik het vaak weer op. In december 2015 ben ik dichtbij Fit4lady komen wonen. Ik had nog steeds het doel om mijn depressiviteit onder controle te krijgen en omdat deze sportschool dichtbij zat heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek werd alle tijd voor me genomen en werd er serieus naar me geluisterd. Deze persoonlijke benadering vond ik heel prettig.

Ze liet me volledig vrij in mijn keuze om wel of niet te kiezen voor Fit4lady. De eerste training is me heel goed bevallen en ik ben zo enthousiast geworden, dat ik inmiddels 5x per week kom trainen.

Het is wel wat overdreven, dat geef ik toe. Maar doordat ik zoveel energie krijg van het sporten, mijn lijf nog nooit zo fit heeft gevoeld en ik daardoor ook een fitte geest heb, is het voor mij de perfecte oplossing.

Wat ik heel prettig vind, is dat je altijd een persoonlijke benadering hebt door alle trainsters en dat er een gezellige, relaxte sfeer hangt tussen de sporters onderling. Dit geeft me meer zelfvertrouwen en motivatie. Een fit lichaam leidde bij mij echt tot een fittere geest.

Ik hoop dat andere vrouwen, door het lezen van mijn ervaring, dezelfde stap durven zetten. En dat ze ervaren dat ze zich ook beter kunnen gaan voelen, door toch te gaan sporten.

Mijn sportschool biedt mij voor ruim 40 euro per maand:

  • Persoonlijke trainsters
  • Super leuke en afwisselende training
  • Leuke sporters
  • Een verbeterde houding
  • Meer zelfvertrouwen
  • Een rustiger hoofd
  • En natuurlijk veel energie en een fit lichaam

Er valt op elk gebied voor iedereen wat te halen bij Fit4lady!

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!