Ik heb mijn taille weer terug

Als hartpatiënt is het voor mij heel belangrijk om te sporten. Maar waar kan dat met goede begeleiding. Ik heb het helemaal gevonden bij Fit4lady. De persoonlijke aandacht en begeleiding zorgen ervoor dat ik me gerespecteerd voel en de trainsters zorgen ervoor dat ik niet over mijn grenzen ga. Mijn conditie is verbeterd waardoor ik veel meer zin heb in alles, meer “lucht” heb. Mijn man zei laatst: “wat zie je er toch goed uit”. Ik voel me beter dan ooit met deze conditie en met mijn taille, want die heb ik weer terug!

Elke vrouw die wil sporten in een goede sfeer kan ik wel aanraden om een keer uit te proberen. Misschien past Fit4lady ook wel bij jou. Met deze 5 weekse actie voor de Hartstichting is dat nog laagdrempeliger.

José Reijnders

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!