Sporten vond ik echt te duur. Totdat deze oplossing zich aandiende

Sporten vond ik echt te duur. Totdat deze oplossing zich aandiende

Toch best duur zo’n sportabonnement in deze tijden. Dus een geweldig idee van mijn werkgever deze week. Ik ben zo blij!

Ria sport al jaren bij haar super leuke sportschool. “Ik train 2 à 3 x per week in een circuit van kracht- en conditietraining. Professionele sportcoaches en ontzettend leuke medesporters. Toch vond ik het ook best duur, ik betaal bijna 50 euro per maand. Op zich niet veel als je 10 x per maand sport maar toch wel een uitgave per maand. Nu mijn werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland scheelt mij dat veel geld per maand”. 

De belastingdienst betaalt mee aan mijn sportabonnement

“Ik werk voor Driessen Uitzendbureau. Zij stimuleren een gezonde leefstijl en vinden het echt belangrijk dat de medewerkers sporten en dat het betaalbaar blijft. Doordat het abonnementsgeld van mijn sportabonnement wordt ingehouden op mijn bruto salaris, scheelt me dat bijna 30% in kosten. Ik ben ontzettend blij dat mijn werkgever dit mogelijk maakt. Het maakt mij nog gemotiveerder om te blijven sporten en ik heb het aan al mijn collega’s verteld, zo blijven we fitte werkers”.

Wil je ook graag een sport die je makkelijk met je werk kunt combineren? Meld je dan eens vrijblijvend aan voor een proefles, na of voor je werkdag.  

Proefles aanvraag

"(*)" geeft vereiste velden aan

Naam(*)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gezonder leven en meer bewegen? Doe onze 21-dagen-challenge

Wil je beginnen met gezonder leven? Beweging in je systeem krijgen? Of er misschien zelfs verslaafd aan raken? Maar kijk je op tegen de eerste stappen? Fit4lady heeft voor jou de 21-dagen-challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 21 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!