Trainen bij Fit4lady Leeuwarden: ‘Wat past binnen mijn drukbezette leven?’

Zo nu en dan vragen wij een lid op onze club om haar verhaal met ons te delen. Deze maand is dat Anita. Ze sport nu twee jaar bij Fit4lady Leeuwarden, maar hoe heeft ze ons gevonden?

Anita combineert sporten met haar baan, studie en drukke gezinsleven. Ze sport bij Fit4lady omdat dit juist prima valt te combineren.

Haar sportritme was niet optimaal; soms stond ze weken fanatiek te trainen en kon ze ineens momenten hebben waarop ze niet de motivatie kon vinden om naar de sportschool te fietsen.

Ze wist dat ze in lekker in haar vel zit als ze regelmatig sport.

Hardlopen, zaktraining, fitness, suppen, ze heeft het écht allemaal gedaan.

Anita had er ook lol in, maar er was eigenlijk altijd wel wat: op ongunstige tijden trainen, trainingen die gepaard gingen met lichte blessures; te weinig tijd om tijd door te brengen met haar gezin en vriendinnen.

Het demotiveerde haar en ze besloot het trainen op een laag pitje te zetten.

Ondertussen begon de zwaartekracht steeds meer invloed uit te oefenen.
“Wat past dan wel binnen mijn drukbezette leven?”, vroeg ze zich af.

Ze wilde natuurlijk wel lekker in haar vel blijven zitten.

Haar vriendin, die had iets ontdekt dat wel eens goed bij haar zou kunnen passen.
“Hup, pak je tas! Je gaat met mij mee een proeflesje doen bij Fit4lady.”, zei haar vriendin.

Dit voorstel kon Anita niet afslaan. Ze zocht haar sportspullen weer bij elkaar en stapte, samen met haar fitmaatje, op de fiets om te beginnen aan haar allereerste training bij Fit4lady Leeuwarden.

Wat heeft er toe geleid dat ze is blijven kleven en nu al bijna twee jaar bij Fit4lady traint?

“Natuurlijk had ik een doel: ik wilde weer strakker en energieker in m’n vel zitten.”, vertelt Anita. “Het was ook een warm ontvangst en het voelde als een leuke plek om te komen trainen. Voor mij was het handig, omdat ik vrij mijn trainingen kon inplannen via de Fit4lady-app. ”

Anita loopt nu gemiddeld drie keer per week bij ons naar binnen. Haar doel om af te vallen heeft ze ruimschoots bereikt, maar haar spiermassa is ze in coronatijd kwijtgeraakt. Ze volgde een dieet waardoor ze 3 kilo is kwijtgeraakt. Voor Anita ligt de focus nu op het sterker worden.

Anita: ‘Ik sport met plezier; dat merk ik vooral aan mijn geest. De reden dat ik het trainen vol kan houden is omdat ik graag beweeg op muziek en dit kan afwisselen met step- en spieroefeningen. De afwisseling en het trainen op eigen niveau maakt het trainen bij Fit4lady Leeuwarden effectief. Er hangt een gemoedelijke sfeer! En ja, we zullen zien hoelang ik het volhoud, maar het ritme is nu prima!’

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!