Snel en effectief sporten? Ontdek onze kracht- en cardiotraining met personal coaching

Veel mensen met sportieve voornemens willen snel en effectief sporten om zo snel mogelijk mooie resultaten te behalen. We krijgen dan ook regelmatig vragen als ‘Wat kun je precies doen bij Fit4lady? Werkt alles in groepsverband? Krijg je persoonlijke begeleiding? Of moet je zelf individueel je weg vinden? En krijg je ook advies over voeding?’. Hoe we je kunnen begeleiden lees je in dit blog!

Sportief succes dankzij persoonlijke begeleiding

Wat we in ieder geval kunnen zeggen: Fit4lady is geen ‘gewone’ sportschool. Alle trainsters kennen je bij naam, je wordt altijd begeleid tijdens de training en je kunt onbeperkt gebruik maken van coachingsgesprekken inclusief lichaamsmeting. 

Een persoonlijke benadering staat bij ons dus hoog in het vaandel. Dat is een van de redenen waarom we bij Fit4lady weinig ‘sponsoren’ en juist veel actieve en gemotiveerde leden hebben die gemiddeld drie keer per week komen trainen. Benieuwd wat je nu precies bij Fit4lady kunt doen? Je leest het hier!

Een doelgerichte en efficiënte sportmethode met onze circuittraining

Bij Fit4lady houden we van een doelgerichte, effectieve en efficiënte aanpak. Je traint in een circuit met apparaten en steps. Iedere 45 seconden wissel je tussen apparaat en step. Twee rondes in het circuit staan gelijk aan 30 minuten effectieve training (je kunt hiermee ruim 500 kcal verbranden!).

Geen apparaten instellen, wel effectieve krachttraining? 

De apparaten zijn hydraulisch. Dit betekent in de praktijk dat je niets hoeft in te stellen, maar gewoon kunt gaan zitten en direct kunt starten met bewegen. Hoe groter en sneller de beweging, hoe meer weerstand je opbouwt en hoe harder die spieren moeten werken. Dit is de krachttraining in het circuit.

Werk aan je conditie met cardiotraining op steps en muziek

Voor het cardiogedeelte hebben we steps. Hier doe je iedere week een nieuwe stepoefening die de trainster jou aanleert. De stepoefening bieden we in verschillende varianten aan, zodat dat iedereen altijd kan meedoen. Denk hierbij aan met of zonder sprongetje en met of zonder draai. 

Sporten op maat dankzij betrokken trainsters

Bovendien staat er altijd een trainster in het midden die jou begeleidt tijdens de training. Voelt een gedeelte uit de stepoefening toch niet goed voor jouw lichaam? Of kun je een apparaat (tijdelijk) niet doen, bijvoorbeeld vanwege een blessure? Dan kunnen we je altijd een alternatieve oefening aanbieden. Altijd met als doel dat jij kunt blijven bewegen.

Buikspiertraining voor nét die extra stap

Wil je na de circuittraining nog even doorpakken? Dat kan op de buikspiermatjes. Geen zorgen: we laten je, net als in het circuit, niet zomaar los. Zeker als buikspieroefeningen nieuw voor je zijn, nemen we deze na de circuittraining rustig met je door. 

En ben je op een gegeven moment toe aan een nieuwe uitdaging? Geef dit aan bij jouw trainster. Dan kijken jullie samen hoe je je huidige oefeningen uitdagender kunt maken of dat je misschien wel toe bent aan nieuwe oefeningen. 

Coachingsgesprekken inclusief lichaamsmeting 

Dat brengt ons bij de coachingsgesprekken. Hierbij bespreken we jouw doelen, jouw resultaten en hoe wij jou kunnen helpen deze te bereiken. Hierin staat de lichaamsmeting altijd centraal. We meten onder andere je gewicht, vetpercentage, BMI en spiermassa. Wat is jouw startpunt? Waar wil je naartoe werken en hoe staat jouw huidige meting ten opzichte van jouw vorige? Aan de hand van deze resultaten stellen we weer een doel voor het volgende coachingsmoment. 

Deze coachingsgesprekken, inclusief lichaamsmeting, zitten bij je abonnement inbegrepen. Het kost je dus niets extra. Je plant deze maandelijks, één keer in het kwartaal of misschien één keer per jaar. Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt. Wij zijn er voor je om jou te helpen bij het realiseren van jouw doel.

Fit4lady zelf ervaren?

Ben jij benieuwd of de persoonlijke én efficiënte aanpak van Fit4lady bij jou past? Plan dan vandaag nog jouw gratis proefles in bij een Fit4lady bij jou in de buurt!  Volg ons ook op sociale media, zo blijf je altijd op de hoogte over wat er bij ons op de clubs gebeurt!

Proefles aanvraag

"(*)" geeft vereiste velden aan

Naam(*)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!