Sluipmoordenaar onder controle met 30 minuten sport programma.

Drukke kinderen, drukke therapeut
Janneke van den Brink is mijn naam. En ben kinder-Ergotherapeut. Het woord ‘druk’ staat toch wel centraal in mijn leven. Ik ben echt een druk bezette vrouw met een groot huis dat we net hebben verbouwd, een eigen praktijk en een druk bezette vriend. Ik ben 32 jaar oud. In mijn werk heb ik vaak met kinderen te maken die van alles moeten van hun (ook al drukke) ouders. Al heel jong krijgen ze vaak al pillen om rustig te worden. Ik vind dat zorgelijk.

Pillen of sporten.
Zelf heb ik een hoge bloeddruk en dat vergroot de kans op hart- en vaatziekten. Ik ben gaan onderzoeken hoe dat komt. Erfelijkheid speelt een rol maar ook mijn gestreste leven en overgewicht. Het advies was een bloeddrukverlagende pil en ik was nota bene 30!

Aan de erfelijkheid is niets te doen maar aan die andere 2 zaken wel vond ik. Dus ik op zoek naar een sportschool. Want sport geeft ontspanning en zou ook moeten helpen bij een gezond gewicht.

Dacht ik.

Dit is gewoon leuk.
Mijn sportschool biedt mij meer dan ik had verwacht. Ik kan hier komen wanneer ik wil en er is altijd een goede sfeer, ze zien me en moedigen mij aan. Het enthousiasme van de trainsters is groot. Ik werk op verschillende locaties en bij Fit4lady kan ik op meerdere plekken trainen. Ik train in Heemstede, Bergen, Hillegom en in Schagen. Het liefst kom ik in Schagen,  de club waar de trainster samen met mij mijn resultaten meet en mij coacht. Fit4lady werkt zo: je traint 30 minuten per keer in een circuit. Je traint nooit alleen en hebt geen vaste tijden. Ik train mijn spieren en conditie en het effect is dat ik nu strakker ben en veel fitter. De training is altijd leuk om te doen. Leuke medesporters en goede begeleiding van de trainsters. Zo is sporten echt leuk.

Onder controle.
Hoe het nu met mij gaat? Ik ben 15 kilo lichter en meer ontspannen, dus dat is mooi. Nu verleg ik mijn doelen en wil ik weer een stapje verder komen en dat traint nog fijner. Ik ga zo vaak ik kan en mijn vriend raakt ook meer gemotiveerd om te bewegen. We fietsen en wandelen samen ook vaker. Mijn wens is om moeder te worden en dan wel een fitte moeder met een gezonde bloeddruk.

Afslankonderzoek.
Mijn sportschool heet Fit4lady en ze organiseren in september het Nationale Afslankonderzoek in actie voor de Hartstichting. Ook eens proberen of deze sportschool bij je past? Ik beveel deze 5 weekse actie echt aan, en mooie test om te kijken of het iets voor je is. Je traint 5 weken lang  met als doel om je gewicht en gezondheid verbeteren.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!