Niet slank maar wel FIT

43 jaar en te vaak aan het diëten geslagen. Ik was er klaar mee. Na de vele pogingen van het afvallen en weer aankomen had ik als hoofddoel: FIT worden! Dat ik zwaarder ben is blijkbaar zo bedoeld zeg ik altijd maar zeker geen excuus. Maar fit worden, hoe ga ik dat voor elkaar krijgen? Er zat maar 1 ding op en dat is toch sporten maar wat en waar? Waar kan ik mezelf zijn, voel ik me niet beoordeeld en zie je niet de confrontatie met jezelf (spiegels) of de blikken van anderen.

Via de Facebook-actie van Fit4lady om 5 weken te trainen heb ik de stap genomen om de fit-uitdaging aan te gaan. Ik had al meer positieve verhalen vanuit mijn omgeving gehoord dus de stoute sportschoenen aangetrokken en ben ervoor gegaan. Na die 5 weken heb ik besloten om er mee door te gaan. Door de opzwepende herkenbare muziek en enthousiaste leraressen is de training van intensief sporten zo voorbij. Ik krijg er zelfs plezier in!!! Grote pluspunt welke ik bij vrijwel iedereen hoor is dat je vanaf het tijdstip dat je binnenkomt in een uur tijd weer gedoucht thuis kan zitten met een flinke dosis energie. Ik voelde me na een paar weken al fitter en nu zelfs zo fit dat ik in mijn werk als Hostess bij Martin Schilder heel wat kilometers moeiteloos afleg op onze vestiging in Alkmaar. Wat fitheid betreft ben ik op de goede weg, de kilo’s hoop ik ook nog aan te kunnen pakken te zijner tijd. Wat ik andere vrouwen wil meegeven is: als je te zwaar bent en niet fit, is er echt maar 1 remedie en dat is bewegen en niet weer alleen aan het zoveelste dieet beginnen. Parkeer die hobbel maar even en wordt eerst maar fit dan komt het afvallen vanzelf als de tijd daar rijp voor is. Fit4lady gaat jou daar echt bij helpen!

Pascale uit Heiloo


Schrijf je in voor onze tijdelijke 5-weekse introductie-aanbieding!

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!