Maak kennis met trainster Derya! Fit4lady Leeuwarden

Steeds meer leden vinden hun plekje bij Fit4lady. Ons unieke programma spreekt enorm aan! Dus werd het tijd voor het vinden van een extra trainster. ‘Nou’, we hebben haar gevonden! Derya is al een poosje aan de slag bij Fit4lady Leeuwarden. Hoog tijd om haar voor stellen aan jullie vonden we.
Mijn naam is Derya Albada Jelgersma, 20 jaar oud en uiteraard net als jullie dames gek op sport en bewegen. Hoewel ik nu in Leeuwarden woon, kom ik oorspronkelijk uit Zevenaar (Gelderland). In 2019 heb ik mijn CIOS niveau 4 in de richting sport, bewegen en gezondheid afgerond. Doordat ik dagelijks veel bezig was met sport en bewegen, zocht ik naar een baan waar ik mijn energie en passie in kwijt kon. Zo kwam Fit4lady op mijn pad!

Ik werk hier met veel plezier op de woensdag middag en avond. Naast Fit4lady werk ik nog in het zwembad en bij een gymnastiek vereniging, hier geef ik groepslessen. Ik ben dol op de afwisseling!

Zelf vind ik het leuk om met sport bezig te zijn en nieuwe oefeningen te proberen, maar mijn favoriete work out blijft krachttraining en dan met name het aanspreken van de biceps, triceps en schouders.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bij vrienden te vinden of gewoon heerlijk een dagje thuis niks aan het doen. Het liefst zit ik aan een karamel-ijskoffie, hier mag je mij altijd voor wakker maken! 🙈
Sporten voelt eigenlijk ook als vrije tijd voor me. Ik kijk er enorm naar uit om nog veel trainingen te mogen geven bij Fit4lady. We komen elkaar vast en zeker snel tegen op de club!’

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!