Luizenbaan

Trainster zijn bij Fit4lady is echt een luizenbaan. Beetje sporten, beetje thee drinken, af en toe 5, 6, 7, 8 roepen, een keertje in je handen klappen en een steppas uitleggen. Dat kan iedereen toch? Of toch niet…

Trainster bij Fit4lady, dat word je niet zo maar. Wanneer je bent aangenomen bij één van de vestigingen word je eerst zelf getraind op onze eigen Fit4lady Academy. Daarna volgt het inwerktraject bij de club waar je gaat werken. En dan?

Dan ben je trainster. Maar met een beetje steppen, ben je er nog niet. Er is meer werk aan de winkel. Wat dacht je van de dag beginnen en alles opstarten, de fit gesprekken voeren, nieuwe pasjes bedenken, de administratie bijhouden, het daadwerkelijk lesgeven en dus aanleren van de pasjes, het uitleggen van de apparaten en bijscholing. En wat dacht je van al die namen uit je hoofd leren…

Trainster bij Fit4lady is geen luizenbaan, maar wel onwijs leuk. Hoe leuk? Dat vertellen Marieke en Bianca.


MARIEKE
Met een HBO ALO diploma op zak, was een baan in de sport eigenlijk de bedoeling. Het werd de kinderopvang en een eigen schoenenzaak. Tot twee jaar geleden.

“Op Facebook zag ik dat Fit4lady een nieuwe trainster zocht en op dat moment vielen bij mij alle puzzelstukjes op zijn plek. Dit was de sportieve baan die ik stiekem al heel lang wilde.

Het werken bij Fit4lady is goed te combineren met mijn drie kinderen en de schoenenzaak die ik nog steeds heb. Maar het voornaamste is dat het leuk is. Ik word echt blij wanneer het lukt om een lastige steppas aan te leren en iemand zover krijg om net even dat tandje extra bij te zetten.

Het contact met onze sporters maakt me vrolijk, elke werkdag weer. Zeker wanneer er zo af en toe ook nog eens een compliment voorbij komt. Zo was iemand verbaasd dat ik al kinderen heb. Tsja, was mijn antwoord, sporten houdt je jong :)”


BIANCA
Ze zag een advertentie in de krant, liep de Fit4lady vestiging in Limmen binnen en was aangenomen. Na de komst van haar kinderen was het sporten wat op de achtergrond geraakt bij Bianca, maar nu kan ze het mooi combineren en is haar werk haar hobby geworden.

“Tijdens de opleiding bij de Fit4lady Academy heb ik echt enorm veel geleerd. Al leer ik nog elke dag, zowel van mijn collega’s als van onze leden. Dat maakt het werk ook zo leuk. Het kost geen energie, maar geeft juist energie. En dat kan ik als alleenstaande moeder goed gebruiken.

Het mooiste vind ik de band die ik opbouw met de dames. Nu, na anderhalf jaar, weet ik wie wat lastig vindt en wie af en toe een zetje in de rug nodig heeft. Zo kan ik echt iets bijdragen.

En dat ik dan ook nog eens gecomplimenteerd word over mijn goede billen en benen. Wie heeft het!”

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!