Laat jouw hart sneller kloppen!

Vanaf maandag 7 september maakt Fit4lady zich weer hard voor het (vrouwen)hart, want ook dit jaar zetten we ons in voor de Hartstichting. Met liefde. Maar vooral omdat het zo belangrijk is. Niemand kan immers zonder een goed kloppend hart. Zeker nu niet.

Fit zijn en blijven is belangrijker dan ooit. Doe dus mee aan de #hartchallenge! We dagen je uit met drie weekchallenges die als doel hebben jouw hart in een (nog) betere conditie te krijgen. Hoe?

Voor de Hartstichting
We werken drie weken met een van de thema’s: beweging, voeding en ontspanning. Om mee te doen, betaal je eenmalig 5 euro. Meer doneren kan uiteraard ook. Alle bedragen gaan volledig naar de Hartstichting. Jij krijgt vervolgens een spelkaart. Hierop vul je voor jezelf een doel in op het gebied van de drie thema’s. Voor elke dag dat jij een doel behaalt, plak je een sticker als je op de club bent. Is de kaart vol? Dan wacht er een leuke beloning van de Hartstichting op je!

Meedoen dus. Waarom niet?
Geef je snel op en meld je aan bij één van je trainsters!

(Nog) geen lid?
Ken je iemand die misschien ook wel mee zou willen doen, maar nog geen lid is? Iemand die ook haar hart sneller wil laten kloppen en kennis wil maken met Fit4lady? Natuurlijk kan dat! Stuur haar deze mail door, dan heeft ze gelijk alle gegevens zodat ze contact kan opnemen met de club waar ze wil gaan trainen.

Let op : Niet alle clubs doen mee aan deze actie in deze vorm. Maar het kan ook zijn dat jouw club wel meedoet en het jou even niet uitkomt om deel te nemen. Wil je toch een steentje bijdragen? Dan kan dat evengoed. Hoe? Vraag je trainsters ernaar.

 

NB. Sinds 2014 is Fit4lady officieel trotse partner van de Nederlandse Hartstichting.

 

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!