Ilja: “Het liefst wilde ik de hele dag op de bank hangen…”

2 Jaar geleden ben ik lid geworden bij Fit4lady Krommenie. Toen kreeg ik de vraag: ´Hoe fit voel jij je?` Ik gaf mijzelf een cijfer 3, heel laag dus. Ik had pijn en wilde het liefst de hele dag op de bank hangen. Nu 2 jaar later geef ik mijzelf een 9,5 door de leuke trainingen en het enthousiasme van de begeleiding. Ik train nu 4/5x pwk en als het even kan 6x. Ik zou het iedereen aanraden om bij Fit4lady te gaan trainen omdat het hier supergezellig is, er naar je geluisterd wordt, je jezelf mag zijn en je op een leuke manier gemotiveerd wordt. Ik ben niet alleen fitter maar ook ruim 10 kilo lichter en strakker geworden. Dus wil ik het hele team bedanken voor de enthousiasme en de goede begeleiding. Ilja Veenman

Gezonder leven en meer bewegen? Doe onze 21-dagen-challenge

Wil je beginnen met gezonder leven? Beweging in je systeem krijgen? Of er misschien zelfs verslaafd aan raken? Maar kijk je op tegen de eerste stappen? Fit4lady heeft voor jou de 21-dagen-challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 21 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!