Hoera ik verbrand vet

 

Over Vetverbranding en hoe dit werkt ! (een paar tips)

Planning

Afvallen is een langzaam proces en een goede planning helpt daarbij. Plan in wanneer je gaat trainen en ook welke vormen van beweging je verder gaat doen. Want naast je Fit4lady trainingen is ook conditietraining en bewegen in het algemeen belangrijk. (neem zo vaak mogelijk de fiets of ga lopend op pad)

Je  halfuur bij Fit4lady combineert kracht- en cardio training, kracht op de toestellen, cardio op de steps. Daarnaast is het verstandig om ook elke dag een halfuur te fietsen of stevig te wandelen. Je verbrandt zo veel calorieën. Ook bij minder mooi weer, je knapt er echt van op om even buiten te zijn en te bewegen! Je Fit4lady training zorgt al snel voor 300-350 calorieën en met een uur wandelen of fietsen verbrand je 300-400 kcal per uur. Doe elke dag iets aan beweging waarbij de hartslag wordt verhoogd en je tilt de vetverbranding naar een hoger niveau.

Gezond verstand boven alles

Blijf met het eten gezonder keuzes maken en als je een gezellig avondje hebt, een verjaardag of feestje, ga lekker op de fiets of wandel en neem je voor wat je wel en niet zult eten en drinken.

Blijf gezond denken en roep nog maar een: Hoera ik verbrand vet!

 

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!