Gezondheid als hobby?

Hobby’s, wie heeft er tegenwoordig nog een hobby. En dan één die heet: gezondheid. Eh.. ik. Hoe kan het ook anders met een vak als trainster van Fit4lady en mijn eigen wens om van Fit4lady het gezondste bedrijf voor en door vrouwen van Nederland te maken.

Toch is het de moeite waard om eens na te denken of gezondheid een leuke hobby voor jou kan zijn.

Vaak hoor ik mensen zeggen: “Ik wil wel een beetje genieten hoor”.
Dan vraag ik: “Wat is dat dan? Veel en vet eten?”

Of  “Ik ben zelfs in mijn vakantie aan het sporten”. “Is vakantie niet juist een moment om je lijf nog mooier en sterker te maken?”

Verrassende reacties krijg ik dan.

De 3 elementen: Beweging, voeding en ontspanning houden we bij Fit4lady hoog in het vaandel en zien we als basis voor gezondheid. Dat er volop verleidingen zijn dat is wel bekend, dus zorg voor voldoende afleiding en beweeg zoveel je kunt.

En bedenk wat voor jou goed werkt om gemotiveerd te blijven. Wie weet word je dan ook lid van de club die als hobby heeft Gezondheid.