Eindelijk houd ik sporten wél vol!

Ook eens gratis ervaren?

Verhalen van onze leden

De verhalen van onze leden zijn stuk voor stuk uniek. Ieder van hen heeft haar eigen redenen om bij Fit4lady te sporten, en elk verhaal inspireert op zijn eigen manier. We delen graag zo nu en dan een van deze verhalen. Deze keer willen we het sportverhaal van Marielle en Marike met jullie delen. Twee stewardessen voor wie Fit4lady meer is dan zomaar een half uurtje bewegen…

Ideaal bij een onregelmatig leven

Een schot in de roos

Vijf jaar geleden had Marielle er genoeg van. Ze voelde zich simpelweg niet lekker in haar vel. Na een gesprekje op een verjaardag kreeg ze de tip om eens een kijkje bij Fit4lady te nemen. En zo geschiedde. Het bleek een schot in de roos voor haar. Eindelijk vond ze waar ze naar op zoek was: een flexibele sportschool. Ze zegt hier zelf over; “Fit4lady is een plek waar ik op een tijdstip dat mij uitkomt, in een veilige en vertrouwde omgeving kan trainen. Het is dan ook voor het eerst dat ik het sporten volhoud. En dat inmiddels al vijf jaar lang.”

Meer weten over de training van Fit4lady? Kijk hier eens

Een blijvertje

Een jaar geleden bevond haar collega en vriendin Marike zich in een soortgelijke situatie. Het roer moest om, en ze werd door Marielle meegenomen naar de Fit4lady club. Ook voor Marike was het meteen raak, zoals ze zelf zegt; “Als stewardess hebben we een onregelmatig leven. Alles wat wij doen moet eigenlijk tussen de bedrijven door, zo ook het sporten. Een teamsport is geen optie, het moet iets zijn dat altijd kan. Elke dag en op elk moment. En dat kan bij Fit4lady.”

Kortsluiting

Niet alleen waarderen beide dames de flexibiliteit van ons schema, maar ze zijn ook enthousiast over de afwisseling in het circuit en de aanwezigheid van onze sportcoaches. Marielle zegt: “In een ‘gewone’ sportschool moet je zelf de discipline vinden om te trainen. Je moet je eigen motivatie halen. Bij Fit4lady motiveren en enthousiasmeren de sportcoaches je. Bovendien houden ze je scherp, want het wil nog weleens gebeuren dat je door een jetlag wat ‘kortsluiting’ krijgt bij het uitvoeren van de steppas…”

Koffiedrinken

Als hun vliegschema’s het toelaten, sporten Marielle en Marike samen, het liefst in de ochtend. Ze springen uit bed, trekken hun sportkleding aan en gaan ervoor. Na een energieke training sluiten ze af met een welverdiende kop koffie. Als ze niet samen kunnen trainen, vinden ze altijd wel een ander maatje. Marike vertelt: “Inmiddels heeft zich een soort groep gevormd van meiden die we kennen en die lid zijn geworden. Maar ook op de club breidt de groep zich uit, omdat steeds meer meiden zich aansluiten bij het koffiemoment na de training. Sporten is voor ons niet alleen bewegen, het is ook een sociale activiteit geworden.”

Mooi verhaal, toch?

Onze Fit4lady sportcoaches worden hier enorm blij van. Dit is waar we het allemaal voor doen! Zin om jouw sportervaring ook naar zo’n positieve invloed op je dagelijks leven om te zetten? Probeer Fit4lady dan eens uit met een gratis proefles! Onze sportcoaches maken graag tijd voor je vrij om je de aandacht te geven die je verdient! Klik hier en boek vandaag nog jouw GRATIS kennismaking!

Ja, ik probeer het een keer

Als trotse eigenaressen van enkele van de Fit4lady clubs zijn Patty, Arina, Mariska en Sjoukje niet alleen ondernemers, maar ook gepassioneerde voorvechters van vrouwenwelzijn.

Met een schat aan kennis en ervaring vormen zij samen een krachtig team dat zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen door het schrijven van onze blogberichten.

Graag tot ziens bij Fit4lady!

Arina, Patty, Sjoukje & Mariska (van links naar rechts)

Ga terug

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*