Fit4lady Hillegom in actie voor de Hartstichting!

Fit4lady Hillegom in actie voor de Hartstichting!

Fit4lady Hillegom is dé sportschool voor vrouwen. Naast dat wij ons inspannen voor een gezonde levensstijl, vinden wij het onderzoek naar een gezond leven nét zo belangrijk. Daarom staan de maanden september en oktober bij Fit4lady Hillegom in het teken van de Hartstichting: Fit4lady in actie voor de Hartstichting!

Onderzoek naar hart- en vaatziekten

Samen met jou en onze leden maken wij ons hard voor onderzoek naar het vrouwenhart. Hoe we dit doen? Met acties op de club en de Hartstocht in het weekend van 2 en 3 oktober. Dan maken we samen met leden, vrienden en kennissen flinke stappen voor het goede doel!

De Hartstichting steunt al jarenlang onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen, ziekten waarbij de symptomen beduidend anders kunnen zijn bij vrouwen dan bij mannen. Over veel hart- en vaatziekten is nog altijd een hoop onduidelijk, vandaar dat onderzoek hard nodig is om zo veel mogelijk levens te redden. En als wij dit onderzoek kunnen steunen, dan doen we dat als sportschool voor vrouwen! 💪

Fit4lady Hillegom: supporter van een gezonde levensstijl!

Omdat een sportieve levensstijl bijdraagt aan een gezond hart, nodigen wij jou uit om 3 weken onbeperkt bij ons te trainen! Jij werkt aan je vitaliteit, wij doneren een deel van je lidmaatschap aan de Hartstichting. Een win-win!

In deze 3 weken werken we samen aan jouw doel! Je krijgt persoonlijke begeleiding, traint onbeperkt voor een vast bedrag en krijgt direct toegang tot online lessen.

Bij Fit4lady Hillegom staan we voor een persoonlijke aanpak. Je neemt deel aan kleinschalige circuittrainingen en krijgt de aandacht die jij verdient. Geen fitnesszaal met complexe fitnessapparaten, maar een gezellige boutique waar jouw resultaat centraal staat.

Kom je kennismaken?

Twijfel je al een tijdje om je sportroutine op te pakken? Of vind je het gewoonweg lastig en weet je niet waar je moet beginnen? Voel je welkom en kom vrijblijvend kennis maken op de club! Het team van Fit4lady Hillegom geeft jou graag een rondleiding door de club. Je kunt je direct aanmelden voor een gratis proefles.

Gratis proefles inplannen? Laat hier je gegevens achter!

Fit4lady Hillegom is dé sportschool voor vrouwen van Hillegom, Lisse Beinsdorp, De Zilk, Vogelenzang, Bennebroek en Lisserbroek.

Ken jij ons al? Fit4lady Hillegom is al meer dan 10 jaar gevestigd aan de Meerstraat in Hillegom. Bij ons train je onbeperkt wanneer het jou uitkomt. Wij zijn er voor de drukbezette moeders, de vrouwen die graag bewegen en werken aan een gezonde levensstijl, maar net zo goed voor de student.

Wist je trouwens dat Fit4lady Hillegom zelfs een speciaal programma heeft voor de kersverse mama? Met het speciale programma ‘mama in shape programma’ werk je in 6 weken tijd naar een strakker lichaam en bouw je langzaam conditie op. Kortom, wij zijn er voor alle vrouwen!

Gratis proefles inplannen? Laat hier je gegevens achter!

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!