Fit4lady Grootebroek voor Inloophuis Pisa

Summerbody Challenge: 5 weken voor €57,90

Fit4lady heeft een nieuwe uitdaging voor alle vrouwen in de regio: De Summerbody Challenge. Een strakker lichaam in vijf weken. Hoe leuk is dat met de zomer in het vooruitzicht?

De opbrengst gaat naar een goed doel

Fit4Lady heeft, naast deze uitdaging, een hele leuke actie. De opbrengst van de Summerbody Challenge gaat naar een goed doel. Voor Fit4lady Grootbroek is dit Inloophuis Pisa. Een sterk staaltje van maatschappelijk betrokken ondernemen! Het betreft een bescheiden donatie van twee euro per deelneemster.

Het goede doel van Grootebroek: Inloophuis Pisa

Inloophuis Pisa is een laagdrempelig huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden en is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn.

Margret Koster is franchisenemer van de vestiging in Grootebroek. Zij vertelt: “Fit4Lady biedt persoonlijke begeleiding én aandacht. Toen wij het plan hadden opgevat om een goed doel te koppelen aan onze Summerbody Challenge, dachten wij direct aan Inloophuis Pisa. De coördinator van Inloophuis Pisa – Wiek Luza – is een trouwe én enthousiaste bezoeker van onze sportschool. Dus die link was snel gelegd.”

Wiek Luza over de actie: “Ik was blij verrast toen Margret mij benaderde met haar plan. Wat een fijne actie! En ja, ik ga trouw naar mijn fit-cluppie in Grootebroek. Sporten zit mij weliswaar geheel niet in de genen, maar het uitgekiende concept en de prettige sfeer maken dat ik het hier tot dusver aardig volhoud.”

Ga ook de uitdaging aan!

Fit4Lady heeft overigens maar liefst 14 vestigingen door heel Nederland. Dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Wil jij aan jouw Summerbody werken en daarmee gelijk een goed doel steunen? Doe dan mee aan onze Summerbody Challenge. Werk aan je conditie en een plezierig zomerlichaam.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!