Fit4lady en AED-Nederland werken nauw samen en plaatsen in steeds meer clubs een AED-kit.

Links: Fit4lady Hillegom met een nieuwe AED-kit. Rechts: Fit4lady Leeuwarden helemaal happy met hun nieuwe AED reanimatie-kit.

Vandaag (16 oktober) is het World Restart A Heart Day. Op deze dag wordt er extra aandacht gevraagd voor het belang van reanimatie door omstanders. Fit4lady maakt zich graag hard voor het hart! En onze leden doen dat ook! Afgelopen maand bewijst dat nog maar eens; toen hebben we samen met onze leden en verschillende sponsoren een recordbedrag voor de Hartstichting binnengeharkt. 🙌 De teler liep op naar een bedrag van €19.408. Een schitterend bedrag waarvoor we alle leden en sponsoren willen bedanken.

Het uiteindelijke bedrag hebben we gedoneerd aan de Hartstichting. Zij doen onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Maar wist je dat Fit4lady ook samenwerkt met AED-Nederland? Op steeds meer clubs vind je een AED reanimatie-kit. Want wat doe je in een situatie waarin de circulatie van het hart stopt? Je wilt dan direct kunnen handelen.

Bij sommige clubs hangt er daarom al een AED aan de voorgevel. Samen met AED-Nederland geven we zo af en toe een reanimatietraining op de club. Ondanks heeft Fit4lady Hillegom samen met Bartho van der Meer, de man achter AED-Nederland, een korte reeks reanimatietrainingen gegeven.

Sjoukje, van Fit4lady Leeuwarden, heeft destijds samen met AED-Nederland een Automatische Externe Defibrillator aan de gevel van haar club geplaatst.

💬 “Ik vind het belangrijk dat er een AED-kit beschikbaar is mocht er een situatie ontstaan waarbij de circulatie van het hart stopt. Dus toen ik werd benaderd door AED-Nederland, twijfelde ik geen moment!”

Het is belangrijk dat je levensreddend kunt handelen wanneer een situatie hier om vraagt. En hoe meer AED reanimatie-kits er zijn, des te sneller er gehandeld kan worden.

Ben jij geïnteresseerd in een reanimatietraining? Informeer dan eens op jouw club! Zo nu en dan organiseren we deze op locatie.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!