De Fit4lady circuittraining toegelicht, waarom is het zo effectief?

Doe mee met de Fit4lady circuittraining en ervaar zelf waarom de training zo populair is.

Fit4lady is een unieke sportformule. Zowel op het gebied van fitness, als dat van de organisatie. Geleid door vrouwen, uitsluitend voor vrouwen. Ongedwongen sporten met persoonlijke training en aandacht. Resultaat boeken met plezier. Zodat je in staat bent jouw doelen te behalen op een leuke manier!

Mariska Barrote Mondria, eigenaar van Fit4lady Hillegom, gaf onlangs een interview aan een lokale verslaggeefster. Omdat dit zo goed weergeeft wat Fit4lady is, lees snel verder!  

Fit4lady is er voor iedere vrouw

Ja echt, iedere vrouw! De trainingsmethode die Fit4lady hanteert, is om zoveel mogelijk vrouwen van jong tot oud, dik tot dun, iedereen mag zijn wie die is, aan het sporten te krijgen, zodat het een levensmanier wordt.  

De oefeningen zien er ingewikkeld uit, maar geloof het, iedereen kan het

De oefeningen worden op de persoon afgestemd. Elke vrouw heeft een verschillend trainingsniveau. We hebben makkelijke niveaus op de step en iets meer uitdagende steppassen. Dat heeft te maken met meer of minder complexe pasjes en meer/minder spierversterkende of conditionele oefeningen in de pasjes. Deze worden altijd persoonlijk uitgelegd en aangepast op jouw kunnen en doelen.

Het wordt nooit saai!

‘Saai is het hier nooit!’, vertelt een voldaan lid met een brede glimlach en een bezweet lichaam. De pasjes variëren elke week weer, daardoor pakken we elke keer een andere spiergroep om de trainingsprikkel te blijven geven. En hierdoor behouden we veel variatie wat maakt dat het nooit saai wordt en sporten leuk is en blijft.

Conditie trainen op de steps en…

De conditie wordt sowieso getraind doordat de pasjes intensief uitgevoerd worden. Het is niet alleen de steps, maar de combinatie met de krachttraining maakt dat de inspanningsboog continue gespannen is en daardoor zal conditie en kracht verbeteren.

Geen spierpijn en toch resultaat

Nee echt, je leest het goed. Je krijgt er nauwelijks tot geen spierpijn van. Alle oefeningen duren slechts 45 seconden en dan zit je net tegen de verzuring aan en dus blijft de spierpijn heel gering. 45 Seconden is genoeg om jezelf goed uit te dagen. ‘Het hoeft ook niet langer!’ horen we de leden regelmatig zeggen (of heel hard denken…). Dit zijn de fanatiekere leden die hier 3x per week en al jaren komen, met een geweldig resultaat!

De apparaten hoef je niet in te stellen, zitten and go!

De apparaten zijn ook speciaal voor vrouwen gemaakt, dus niet met zware gewichten of moeilijk instelbare machines. Je neemt goed plaats op het toestel en kunt meteen aan de slag. Onze apparaten werken met hydraulische weerstand. Dit betekent dat hoe sneller jij beweegt, hoe meer lucht er in de zuiger gezogen wordt, die jij er vervolgens ook weer uit moet persen. Dus hoe sneller je beweegt, hoe zwaarder het is. Je kunt hierdoor op jouw eigen tempo en niveau trainen.

Dit systeem maakt dat het veilig is voor gewrichten en spieren en daarmee blessures voorkomt. Je kunt jezelf zo ver uitdagen als je wilt en gezien het op luchtdruk werkt, zul je nooit heel breed worden. Daar hoef je dus niet bang voor te zijn.

Dit is de reden waarom het zo goed voor vrouwen is

Het is een club voor alleen vrouwen. Veel vrouwen willen trainen, er goed uitzien en sportief bezig zijn. Dat kan bij ons al in 30 minuten, dan heb je een totale training voor het gehele lichaam. Voor zowel body als mind. De goede sfeer het persoonlijke aandacht maakt dat het uitnodigend is om vaak te komen.  

Persoonlijke begeleiding

Wij vinden het heel belangrijk om te weten hoe de klant in het circuit staat. Wat haar doel is en wat haar streven is. En daar hebben we onze fitgesprekken voor. Een fitgesprek is om te kijken hoe ik mij voel, om te weten of mijn conditie nog goed is en om te evalueren of doelen behaald worden. De meeste leden hebben daarom elke maand of elke drie maanden een fitgesprek. Zelf in te plannen, jaar in, jaar uit, en dat bevalt een ieder uitstekend!

Fit4lady = effectief

Fit4lady is een unieke sportformule. Ongedwongen sporten met persoonlijke training en aandacht. Resultaat boeken met plezier. Zodat je in staat bent jouw doelen te behalen op een leuke manier!

Ben je ook benieuwd geworden of Fit4lady wat voor jou is? Plan dan nú jouw gratis proefles in!

Proefles aanvraag

"(*)" geeft vereiste velden aan

Naam(*)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!