Een hartelijke ambassadeur

Als iemand weet hoe je mensen in beweging brengt, dan is dat Olga Commandeur. Samen met collega Duco spoort de oud-Olympisch atlete dagelijks zo’n 100.000 Nederlanders aan om op te staan en mee te doen met haar TV-programma ‘Nederland in Beweging’.

Olga is voormalig meerkampster en 400 meter hordeloopster. Een topsporter pur sang. Als geen ander weet ze hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen. Onze Hartenactie wordt dan ook van harte door haar aanbevolen, kijk maar eens naar dit filmpje!

Doe dus mee, net als Olga!


Heb je ‘Nederland in Beweging’ wel eens gezien? Dan weet je dat Olga en Duco niet alleen op het podium staan. Ze worden bij gestaan door een aantal fanatieke figuranten op de achtergrond. Vorig seizoen deden onze eigen franchiseneemster Nathalie en trainster Marieke (beide van Fit4lady Schagen) mee en straalden zij om en om in elke aflevering.

Vanaf 4 september start een nieuw seizoen en is Arina (eigenaar van Fit4lady en franchiseonderneemster van Fit4lady Hoorn, Limmen en Volendam) elke ochtend te zien! Uitzending gemist of een aflevering terug kijken? Check de site : Nederland in Beweging!

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!