Drukbezette moeder? Onthaast je met een workout bij Fit4lady!

Als drukbezette moeder is het misschien lastig om je workout te plannen. Een ontbijt regelen, de was doen, de kinderen ophalen van school; als moeder heb je het elke dag druk genoeg. Hierdoor vergeet je vaak om je workout te plannen. Ergens ook wel logisch, want na een hectische dag is het de bank die ons uitnodigt om lekker neer te ploffen. “Verrek, ik zou nog gaan sporten!” Herkenbaar? Lees dan verder!

Wij hebben, voor alle drukbezette moeders, 4 redenen die het de moeite waard maken om je sporttas te pakken en een momentje voor jezelf te plannen. Omdat jullie het verdienen! 🙏

1. Een ongestoorde nachtrust

De batterij weer opladen is belangrijk voor moeders. Een goede nachtrust maakt je namelijk weerbaar; het helpt je aan een betere conditie en je krijgt meer energie. Wist je dat een goede conditie zorgt voor een stabiele nachtrust? Dit is gebleken uit onderzoek. Daarom is bewegen extra belangrijk!

2. Stress: I can handle it!

Iedere mama verdient een momentje voor zichzelf.
Als je nog moet bedenken wat er als avondeten op tafel komt — met een beetje mazzel heb je een partner die graag kookt. Of als je baas weer wilt dat je overwerkt terwijl je daar helemaal geen zin in hebt. Het is dan juist even lekker om stoom af te blazen tijdens je workout. Maak van sporten jouw moment.

3. Power mom: meer energie voor jou!

Bij Fit4lady roepen we altijd: slimmer sporten, extra energie. Dat is precies waarom sporten zo belangrijk is. Met sporten boost je jouw energie en zit je lekkerder in je vel.

4. Gezondheid

Met sporten werk je aan een betere conditie en word je fysiek sterker. Daarom richten de trainingen bij Fit4lady zich op zowel kracht als conditie. Je krijgt persoonlijke begeleiding met advies op maat waarmee jij werkt aan je doel.

Dus moeders, pak je sporttas en begin met sporten.

Start met het plannen van een gratis proefles bij Fit4lady. Als jij je in februari aanmeldt dan krijg je een maand sporten cadeau! Klinkt goed, toch?

Gezonder leven en meer bewegen? Doe onze 21-dagen-challenge

Wil je beginnen met gezonder leven? Beweging in je systeem krijgen? Of er misschien zelfs verslaafd aan raken? Maar kijk je op tegen de eerste stappen? Fit4lady heeft voor jou de 21-dagen-challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 21 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!