De 15de Fit4lady is een feit!

Nieuw-Vennep is een mooie nieuwe Fit4lady club rijker! Met ingang van 1 mei kunnen de vrouwen uit deze stad om fitter te worden en te blijven terecht bij Anneliek Spakman en haar team.

“Drie jaar geleden ging ik aan de slag als trainster bij Fit4lady Hoorn. Ik was gelijk geraakt door het concept en de sfeer. En ergens wist ik toen al dat ik ooit een eigen club wilde. Echter dat het zo snel zo gaan, had ik niet verwacht.”

Het juiste moment
Naast onderneemster is Anneliek ook de docent van de Fit4lady Academy en alleenstaande moeder van twee prachtige dochters. “Mijn meiden zijn inmiddels wat ouder en kunnen prima voor zichzelf zorgen, daarom was dit moment het juiste. Al heb ik me de afgelopen maanden ook wel eens stiekem flink achter mijn oren gekrabd.”

De club in Nieuw-Vennep was al een bestaande sportschool voor vrouwen, het werkte er alleen net even anders. “Het was echt even spannend. Verandering is doorgaans niet iets wat mensen leuk vinden. In het begin heb ik echt wel moeten knokken. De dames van mijn club waren best sceptisch. Inmiddels zijn ze om en gelukkig heel blij. En daar ben ik op mijn beurt weer blij mee. Vorige week werd ik zelfs benaderd met ideeën om mee te helpen met ledenwerving! Hoe mooi is dat? ”

Rekeningen
Onderneemster zijn is niet zomaar iets. Naast het geven van trainingen, ben je verantwoordelijk voor alles wat er zowel voor als achter de schermen gebeurt en speelt. “Denk maar eens aan het bijhouden van de administratie. Dit is echt wel een klus waar je vooraf niet zo bij stilstaat. Al die rekeningen die op je afkomen bijvoorbeeld, dat is best een ding.

Toch als ik aan het einde van de week de balans opmaak overheerst er één ding. Trots. Trots dat ik dit kan en mag doen, trots op mijn trainsters, trots op de leden die bij ons sporten. Leden die soms moeite hebben met het pasje, maar het toch lukt en leuk vinden aan het einde van die week. Mensen helpen. Mooier is er niet! ”

Fit4lady is op zoek
Fit4lady is altijd op zoek naar sportieve vrouwen die graag een eigen sportclub willen beginnen. De voordelen van een club onder franchisenemerschap is dat je kunt profiteren van de kennis van zowel de franchisegeefster als je collega franchiseneemsters. Je hoeft niet overal zelf het wiel voor uit te vinden. Je bent evengoed zelfstandig ondernemer. Er zijn nog diverse locaties in Nederland beschikbaar. Meer informatie:[email protected] of meld je aan voor een van de informatie-avonden die twee keer per jaar worden georganiseerd.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!