Coaching maakt voor mij het verschil om sport vol te houden.

Na een intensieve werkdag moet ik me er soms toe zetten om te gaan sporten. Toch ga ik. 3 x per week. En ik ga ervoor. Ik daag mezelf altijd uit in mijn 30 minuten circuittraining. Mijn doel is om mijn spieren sterk te houden en mijn conditie op orde.

Na de training voel ik me fit, ik heb het weer gedaan. Voldaan, energiek. Die werkdag ben ik kwijt.
Ik wil ook lekker eten en houdt met het sporten mijn eigen grens op de weegschaal in de gaten. Mijn lichaam is fit en vrij strak maar door mijn gezellige leefstijl heb ik ook wel een rolletje hier en daar. Maar daar zit ik niet mee, ik voel me echt heel goed.
Omdat ik wat teleurgesteld was over mijn vorige sportschool was ik heel blij dat ik 2 jaar geleden Fit4lady kon uittesten met zo’n 5 weeks programma. Ik kwam er in de 5 weken achter dat ze bij Fit4lady waarmaken wat ze zeggen. Bij de meeste sportscholen draait het vaak om veel meer dan wat ik belangrijk vind. Sauna’s, een hippe bar en tv’s screens. Daar kom ik niet voor.
Bij Fit4lady staat de sport en aandacht centraal. De coaches letten goed op en zorgen ervoor dat ik goed train. Je ziet dat ze dat ook echt leuk vinden.
Sport en coaching. Daar kom ik voor en daarmee behaal ik blijvend resultaat.
Ook de tussentijdse metingen en het volgen van mijn resultaten motiveren mij. Ze doen dat elke 3 maanden en als je wilt vaker.
Als je gaat sporten kom je binnen en kunt meteen beginnen, ook zo goed, daardoor kost het trainen weinig tijd en ben ik binnen 50 minuten uit en thuis. Geen wachttijden tot de les begint. Je kunt meteen sporten en altijd begeleiding.
Ik ben best een individualist maar voel me echt thuis bij Fit4lady. Een aandachtspunt is dat ze nog moeten uitbreiden met meer locaties.


Schrijf je in voor onze tijdelijke 5-weekse introductie-aanbieding!

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!