Beginnen met sporten? Waarom zou je kiezen voor Fit4lady?

waarom zou je kiezen voor fit4lady

Fit4lady heeft een unieke sportformule. Zowel op het gebied van fitness, als dat van de organisatie. Geleid door vrouwen, uitsluitend voor vrouwen. Ongedwongen sporten met persoonlijke training en aandacht. Resultaat boeken met plezier. Zodat je in staat bent jouw doelen te behalen op een leuke manier! Dat doen we met een unieke circuittraining, persoonlijke begeleiding en maatschappelijke betrokkenheid!


Bij Fit4lady worden de oefeningen op de persoon afgestemd. Elke vrouw heeft een verschillend trainingsniveau, wensen, doelen en gewoonten. Zo hebben we bijvoorbeeld makkelijke niveaus op de step en iets meer uitdagende steppassen. Dat heeft te maken met meer of minder complexe pasjes en meer/minder spierversterkende of conditionele oefeningen in de pasjes. Deze worden altijd persoonlijk uitgelegd en aangepast op jouw kunnen en doelen. Waarom de circuittraining van Fit4lady zo effectief is lees je ook in onze blog ‘De Fit4lady circuittraining toegelicht, waarom is het zo effectief?’

De voordelen van Fit4lady: maatschappelijke betrokkenheid én veel gezelligheid!

Fit4lady werkt regelmatig samen met geweldige goede doelen, we zetten ons immers graag in voor een ander. Hoe we precies samenwerken met enkele goede doelen lees je in onze blog ‘Fit4lady en goede doelen: hoe we met onze gezondheid anderen vooruit helpen’.

Wat vinden de huidige leden van Fit4lady?

Leden geven regelmatig aan goede ervaringen met Fit4lady te hebben waardoor ze vaak jarenlang lid blijven. Daarnaast sporten ze gemiddeld 2 tot 3 keer per week en komen leden die ervaring opdoen in een traditionele sportschool bijna altijd terug. Hoe kan dat? Waarom blijven leden zo lang lid en hoe blijven ze zo gemotiveerd om te sporten? Wil jij precies weten waarom leden zo lang lid blijven bij Fit4lady? Dat lees je in de blog ‘Waarom blijven leden bij Fit4lady vaak jaren lid?

Daarnaast hebben we enkele inspirerende persoonlijke verhalen van onze leden gedeeld in onze blogserie ‘Fitte Ladies aan het woord’. Hier lees je bijvoorbeeld hoe ons lid Fleur van een hersentumor naar een corona IC ging maar alles overwon en een berg in Noorwegen wist te beklimmen. Wat zijn we ontzettend trots dat we deel mogen uitmaken van haar verhaal. Tevens deelden we het verhaal van Arja, die een negatieve spiraal om wist te buigen naar een leven waarin ze lekker in haar vel zit! En natuurlijk worden wij ook graag deel van jouw verhaal! 

Oke ik ben wil aan de slag bij Fit4lady, maar met welke apparaten gaan we dan trainen?

Om je een beter beeld te geven van Fit4lady, geven we je in onze blog ‘De apparaten bij Fit4lady: waar ga jij mee aan de slag?’ een kijkje in de apparaten die je op de club vindt. Welke apparaten zijn er en welke spiergroepen train je ermee? En wat maakt dat je altijd kunt doortrainen, ook als je een blessure hebt?

Personal coaching bij Fit4lady, waar kun je op rekenen?

Wat we in ieder geval kunnen zeggen: Fit4lady is geen ‘gewone’ sportschool. Alle trainsters kennen je bij naam, je wordt altijd begeleid tijdens de training en je kunt onbeperkt gebruik maken van coachingsgesprekken inclusief lichaamsmeting. 

Een persoonlijke benadering staat bij ons dus hoog in het vaandel. Dat is een van de redenen waarom we bij Fit4lady weinig ‘sponsoren’ en juist veel actieve en gemotiveerde leden hebben die gemiddeld drie keer per week komen trainen. Benieuwd wat je nu precies bij Fit4lady kunt doen? Je leest het in onze blog ‘Snel en effectief sporten? Ontdek onze kracht- en cardiotraining met personal coaching.’

Dus waarom zou je kiezen voor Fit4lady?

Fit4lady is een unieke sportformule. Ongedwongen sporten met persoonlijke training en aandacht. Resultaat boeken met plezier. Zodat je in staat bent jouw doelen te behalen op een leuke manier!

Proefles aanvraag

"(*)" geeft vereiste velden aan

Naam(*)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!