3 jubilarissen bij Fit4lady Alkmaar!

Fit4lady Alkmaar presenteert met trots de eerste 3 leden die maar liefst 12½ lid zijn.

Marian van der Steen, Leni Westland en Els Ysselmuiden zijn begonnen in Oudorp. Hoe deze sportieve dames destijds bij Fit4lady terecht kwamen en hoe ze het sporten ervaren kun je hieronder lezen.

Marian woonde in de buurt en zag toen het bord staan. Els heeft eerst verschillende sportscholen geprobeerd en kwam toen via een advertentie bij Fit4lady terecht. En Leni kwam destijds af op de mogelijkheid om te sporten op beweegbanken.

Alle drie de dames vinden het fijn dat Fit4lady haar leden persoonlijk begeleidt. Maar ook de gezelligheid vinden ze erg belangrijk. Marian vertelt dat ze in al die jaren veel fitter is geworden. Els heeft ook veel baat bij de structuur die het sporten haar geeft. Daarnaast zit ze veel lekkerder in haar vel. Leni ervaart veel meer energie en kracht sinds ze sport bij Fit4lady.

Omdat Marian al zo lang met veel plezier sport aarzelde ze geen moment toen er in het voorjaar van 2018 een vacature kwam voor een nieuwe trainster. Dochter Titchia werd ingeseind en die werkt nu inmiddels al bijna een jaar met veel plezier als trainster bij Fit4lady.

Tot slot vroeg ik alle drie de dames wat ze zouden willen zeggen tegen vrouwen die twijfelen of ze zouden willen gaan sporten. Daar zijn ze het unaniem over eens; sporten geeft je veel energie, je krijgt er een lekker gevoel van en het geeft je zelfvertrouwen.

Dus, dames, twijfel je nog? Vraag een gratis proefles aan en wie weet sport jij binnenkort met net zoveel plezier als Marian, Leni en Els bij Fit4lady!

https://fit4lady.nl/inschrijven/

Gezonder leven en meer bewegen? Eenvoudig verslaafd raken aan sport?

Schrijf je vandaag in voor de gratis 28-dagen-challenge

Fit4lady heeft voor jou de volgende challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 28 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!