12 kilo kwijt in 5 maanden, het is me gelukt!

Nadat ik vier jaar terug gestopt was met roken zijn de kilo’s zo gaande weg toegenomen.

Eind september 2013 kwam fit4lady op mijn pad. Ik vond dat ik aan mijn gezondheid moest gaan werken.

Fit4lady zit voor mij op de route naar huis. Een half uurtje lekker sporten en dan als het nodig is nog wat boodschappen doen en dan met een voldaan gevoel naar huis.

Het sporten ging voorspoedig en ook kreeg ik informatie over blijvend Slank en Fit. Nadat ik mijn eerst maand sporten achter de rug had kon ik mij hiervoor voor het slank fit plan opgeven.

Eind november 2013 ben ik gestart. Niet veel regels maar wel een enthousiaste ondersteuning. De eerste week werd mij gevraagd bij te houden wat ik per dag at.
De resultaten werden besproken en hierop volgende het plan van aanpak. Op moment van het starten van het slank fit plan had ik een gewicht van ruim 85 kilo bereikt, dus was het echt wel tijd om er wat aan te doen. Mijn streven was om einde april 2014, 73 kg te zijn.

Vooral het gemak waarmee je blijvend Slank en Fit kan in passen in je gezin maakt het makkelijk vol te houden. De gouden  regel 3 maal per week sporten is ook goed te volgen.

Er zijn momenten geweest dat het best wel eens lastig was, weer een week geen gram naar beneden, maar Ria gaf mij de juiste stimulans om het vol te houden en nu is het eind april 2014 en heb ik mijn doel bereikt.  Ria bedankt!
Ik ben Ans en train bij Fit4lady Alkmaar.

Gezonder leven en meer bewegen? Doe onze 21-dagen-challenge

Wil je beginnen met gezonder leven? Beweging in je systeem krijgen? Of er misschien zelfs verslaafd aan raken? Maar kijk je op tegen de eerste stappen? Fit4lady heeft voor jou de 21-dagen-challenge ontwikkeld:
  • Ontvang één dagelijkse oefening.
  • Eenvoudige trainingen: je traint gewoon thuis, op je werk of onderweg
  • In 21 dagen bouw je een ritme op. Zo krijg jij beweging in je systeem dat naar meer smaakt!