Bikini-actie niet alleen voor bikini

marijke de vriesIn oktober 2016 kwam ik bij Fit4lady Leeuwarden sporten. Ik vond het vreselijk. Ik had ontzettend veel moeite met mijn balans en daardoor had ik ook moeite met de step. Ik vond de steppasjes ook ingewikkeld.

Ben begonnen met 1 x per week, daarna 2 x per week en nu sport ik al 3 x per week. Ik ben ontzettend vooruitgegaan. Mijn balans is nu veel beter zodat ik veel sneller ben en meer durf. Ben nu blij dat de step erin zit voor mijn conditie, balans en coördinatie en ik vind het nu leuk om te doen. Sport nu met veel plezier en begrijp nu eindelijk, na veel verwoede pogingen met Personal Trainers e.d, waardoor ik steeds weer afhaakte; vanwege de blessures.

Ik zie nu het nut van het sporten in omdat er progressie in zit en ik het daardoor heel leuk vind en iets heb gevonden wat bij mijn lichaam past. Het is efficiënt want het kost weinig tijd en effectief want ik verbeter mezelf continu. Ik merk dat ik, als ik heb gesport, mijn werk ook beter doe. Ik kan me beter concentreren en ben sneller. Ik raad de bikini-actie zeker aan!

Marijke de Vries

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services