Deze beste start van mijn dag

Deze beste start van mijn dag

2016 begon goed voor mij, want ik startte met sporten bij Fit4lady. Nadat ik mijn baan kwijt was maar toch onder de mensen wilde zijn en in mijn ritme wilde blijven startte ik met zo’n 5 weekse programma. Twee keer in de week ‘s ochtends sporten zorgt ervoor dat ik fris aan mijn dag begin.

Het is goed voor de conditie, zelfbewustwording, maar ook om af te vallen. Dit alles marjamet hulp van de gemotiveerde en professionele trainsters. Persoonlijk vind ik het ontspannend om te sporten en krijg hier dan ook veel energie van. Een voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen wanneer je gaat sporten en dus niet afhankelijk bent van bepaalde lestijden. Dames ik zou zeggen, begin 2017 goed! Werk aan lichaam en geest en je zult je snel beter voelen.

De coaches van Fit4lady kunnen jou met ieder doel helpen. Mijn naam is Marja en ik train in Grootebroek.


Schrijf je in voor onze tijdelijke 5-weekse introductie-aanbieding!

DOE MEE MET HET AFSLANKONDERZOEK

Gezocht! 19 vrouwen voor het afslankonderzoek! Wil jij ook 5 weken onbeperkt sporten? Met personal coaching? Dit is jouw kans!