Deze beste start van mijn dag

2016 begon goed voor mij, want ik startte met sporten bij Fit4lady. Nadat ik mijn baan kwijt was maar toch onder de mensen wilde zijn en in mijn ritme wilde blijven startte ik met zo’n 5 weekse programma. Twee keer in de week ‘s ochtends sporten zorgt ervoor dat ik fris aan mijn dag begin.

Het is goed voor de conditie, zelfbewustwording, maar ook om af te vallen. Dit alles marjamet hulp van de gemotiveerde en professionele trainsters. Persoonlijk vind ik het ontspannend om te sporten en krijg hier dan ook veel energie van. Een voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen wanneer je gaat sporten en dus niet afhankelijk bent van bepaalde lestijden. Dames ik zou zeggen, begin 2017 goed! Werk aan lichaam en geest en je zult je snel beter voelen.

De coaches van Fit4lady kunnen jou met ieder doel helpen. Mijn naam is Marja en ik train in Grootebroek.


Schrijf je in voor onze tijdelijke 5-weekse introductie-aanbieding!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services