Astma op de achtergrond en 13 kilo lichter

Mijn naam is Ingrid en ik werk parttime als docent bij ROC Friese Poort in Sneek. Daarnaast doe ik een docentenstage in de kraamverzorging. Ook heb ik een Bed & Breakfast aan huis. 

Via de “Hartstichting-actie” gekomen

Vanaf september 2017 train ik bij Fit4lady. Ik ben bij Fit4lady gekomen via de 5 weekse actie voor de Hartstichting. Ik deed toen al aan tennis en dat doe ik nog steeds. Ik wilde me vooral fitter en energieker voelen. Mijn conditie was, ondanks het tennissen, toch nog niet naar wens.

Via de ondernemersvereniging kwam ik met Sjoukje, de eigenaresse van Fit4lady Leeuwarden, in contact. Zij opperde of het misschien niks voor mij was. Zo kwam ik bij Fit4lady terecht en nu, een jaar later, sport ik er nog.

13 kilo afgevallen in jaar 

De training is niet te zwaar. Een half uur knallen. Daarom is het goed vol te houden. Mijn voedingspatroon heb ik nauwelijks aangepast. Snoepen heb ik vervangen door gezondere snacks. Glaasje wijn neem ik echt nog wel eens maar gewoon beperkter. Bewust. Hierdoor en door het sporten bij Fit4lady ben ik 13 kilo afgevallen in een jaar tijd.

 

Astma nu beter onder controle

Ik heb een vorm van Astma. Door het sporten bij Fit4lady heb ik veel meer lucht. Mijn uithoudingsvermogen is beter geworden en ik ben sterker.  Ik voel me energieker en fitter nu. Het sporten bij Fit4lady is een uitlaatklep voor me. Ik voel me beter over mezelf, het geeft positieve energie!

 

Het is gezellig en je hebt meteen contact

Ik zou het andere vrouwen aanraden ook te doen omdat je je samen met de andere vrouwen inspant en na de tijd even ontspant middels thee of koffie. Je maakt even een praatje na afloop. Contact is er vrijwel meteen en dat vind ik leuk. Je bent geen nummer.

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Zomeractie

Top