Alle ballen de lucht in

Het is koud. Het is warm. Ik ben moe. Het regent. Het is al laat. Ik ga morgen wel. Welke heb jij de laatste keer gebruikt? Want dat doen we allemaal wel eens. Een goede smoes verzinnen om niet te hoeven sporten. Niemand uitgezonderd. Nou ja, bijna niemand…

Zoals Monique Lute. Lid van Fit4lady Limmen. Een super vrolijke moeder van 2 dochters. Ze is 50, en dat zou je niet zeggen. Ze werkt, zorgt voor haar gezin, doet een opleiding en sport minstens drie keer per week. Hoe ze dat doet? Gewoon die ballen flink hoog de lucht in gooien, komen ze minder snel naar beneden 😉

Monique : “Ik heb een zittend beroep, maar ik ben eigenlijk het liefste in beweging. Enerzijds omdat ik sporten gewoon leuk vind, maar ook omdat ik best ijdel ben. Al zeg ik het zelf… Ik ben nu 50 en wil heel graag fit en strak blijven. Ik had een bepaalde grens gesteld qua gewicht en daar zit ik nu 5 kilo onder. En daar ben ik best trots op.

Sporten geeft mij simpelweg de energie en de boost om alle dingen die ik doe – en soms moet doen -vol te houden en ook daadwerkelijk te kunnen doen. Per week bekijk ik mijn rooster, dan plan ik mijn sportmomenten. Ik ben bloed fanatiek en als ik ga sporten, ga ik er ook voor. Natuurlijk heb ik ook wel eens geen zin en verzin ik een smoes. Toch ga ik uiteindelijk wel, gewoon door te denken aan hoe fijn ik me altijd voel na afloop.”

 

De tip van Monique : plan je trainingen aan het begin van de week, dan is de kans dat je daadwerkelijk gaat veel groter, net als dat strakkere lijf 😉 Bovendien maak je dan optimaal gebruik van je abonnement!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services