Alle ballen de lucht in

Het is koud. Het is warm. Ik ben moe. Het regent. Het is al laat. Ik ga morgen wel. Welke heb jij de laatste keer gebruikt? Want dat doen we allemaal wel eens. Een goede smoes verzinnen om niet te hoeven sporten. Niemand uitgezonderd. Nou ja, bijna niemand…

Zoals Monique Lute. Lid van Fit4lady Limmen. Een super vrolijke moeder van 2 dochters. Ze is 50, en dat zou je niet zeggen. Ze werkt, zorgt voor haar gezin, doet een opleiding en sport minstens drie keer per week. Hoe ze dat doet? Gewoon die ballen flink hoog de lucht in gooien, komen ze minder snel naar beneden 😉

Monique : “Ik heb een zittend beroep, maar ik ben eigenlijk het liefste in beweging. Enerzijds omdat ik sporten gewoon leuk vind, maar ook omdat ik best ijdel ben. Al zeg ik het zelf… Ik ben nu 50 en wil heel graag fit en strak blijven. Ik had een bepaalde grens gesteld qua gewicht en daar zit ik nu 5 kilo onder. En daar ben ik best trots op.

Sporten geeft mij simpelweg de energie en de boost om alle dingen die ik doe – en soms moet doen -vol te houden en ook daadwerkelijk te kunnen doen. Per week bekijk ik mijn rooster, dan plan ik mijn sportmomenten. Ik ben bloed fanatiek en als ik ga sporten, ga ik er ook voor. Natuurlijk heb ik ook wel eens geen zin en verzin ik een smoes. Toch ga ik uiteindelijk wel, gewoon door te denken aan hoe fijn ik me altijd voel na afloop.”

 

De tip van Monique : plan je trainingen aan het begin van de week, dan is de kans dat je daadwerkelijk gaat veel groter, net als dat strakkere lijf 😉 Bovendien maak je dan optimaal gebruik van je abonnement!

GRATIS PROEFLES?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!

Zomeractie

Top