Slank en Fit Programma bij Fitlady | Fit4Lady

Slank en Fit Programma bij Fitlady

Slank & Fit supplement

De voordelen van het Slank & Fit programma

  • Samen doel bepalen om gewicht te verliezen
  • 3 x per week een halfuur sporten
  • Wekelijkse weegmomenten
  • Voedingsadvies
  • Periode van 2-12 maanden

 

De kosten: € 24,90 per maand

Stap in voor €24,90 per maand. Als supplement op je abonnement.

Een stok achter de deur

De wekelijkse weegmomenten zorgen voor een zogenaamde ‘stok achter de deur’ als je serieus werk wilt maken van gewichtsverlies. Elke vrouw is anders, dus we werken met een maatwerkprogramma.

Individuele begeleiding staat voorop.

Wekelijkse individuele coaching en het unieke trainingsprogramma maken het ‘Slank & Fit Programma’ zeer succesvol.

Ga je dit programma volgen? Dan beginnen we met een intakegesprek met jouw fitcoach. We verrichten metingen, bepalen de doelen en je krijgt een toelichting op het trainingsprogramma. Met de wekelijkse nieuwsbrief ontvang je handige tips en weetjes.

Locaties

Het Slank & Fit Programma is beschikbaar in al onze clubs. Neem contact op voor een gratis kennismaking met de club bij jou in de buurt.

4 redenen waarom jij kiest voor Fit4lady!

Beste Sportclub

In 2013 en 2015 werden wij verkozen tot beste sportclub. In 2014 werden we tweede. Niet voor niets beoordelen onze leden ons gemiddeld met een 8.4. We mochten dit jaar weer de prijs in ontvangst nemen!

Effectief

Als je sport, doe het dan goed en maak er volop gebruik van! Onze meeste leden sporten tweemaal per week. Per sportmoment wordt het zo alleen maar voordeliger.

Gezelligheid

De training is leuk om te doen. De trainsters zijn er voor jou. Elke vrouw kan zo haar resultaat bereiken: een strakker, fit en soepel lijf. Daarom komen onze leden graag trainen en gaan ze sporten leuk vinden.

10 jaar ervaring

Wekelijks train je zo vaak als je wilt en word je begeleid door vakkundige trainsters. Natuurlijk inclusief persoonlijke coaching en periodieke meting van de resultaten.

Gratis Proefles?

Voor een proefles nemen we ongeveer een uur de tijd. Een reguliere training, als je lid geworden bent, kost je ongeveer 30 minuten. Maar vanwege onze begeleiding en unieke methode is dit half uurtje effectiever besteed dan ooit!