Verlies gewicht en buikvet in 10 dagen

Probeer Fit4lady Sportvasten

Maak de 'reset': in 10 dagen meer energie en minder kilo's


Wil jij in tien dagen 2-6 kilo afvallen en de switch maken van suiker- naar vetverbranding? 

Fit4lady Sportvasten biedt  'reset' met sporten in 10 dagen, onder deskundige begeleiding van onze sportcoaches. Sportvasten wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek met meetbare resultaten.

Vasten is gezond. Het wordt ook gebruikt om chronische ziekten en verstoringen te behandelen. 

Het 10-Daags Fit4lady Sportvasten-programma

Sportvasten wordt erkend als een van de snelste en meest effectieve methoden voor gezond gewichtsverlies. Dankzij het Voedingsschema en intensieve sportactiviteiten gaat je lichaam in ketose, wat betekent dat het overschakelt van het verbranden van suikers naar vetten. Dit proces staat bekend als de 'switch' en kan resulteren in gewichtsverlies en een verbeterde lichaamssamenstelling.

Dit uitdagende trainingsprogramma vereist een goede conditie, maar levert in korte tijd aanzienlijke gezondheids- en conditievoordelen op. Gemiddeld kunnen vrouwen na 10 dagen tot wel 4 kg afvallen, en velen zetten hun gewichtsverlies voort na het programma.

Fit4lady werkt met het Sportvasten programma van Fittergy en dit programma bestaat uit drie fases

  1. Afbouwfase: hier verminder je koolhydraten en verhoog je gezonde vetten om je lichaam voor te bereiden op vetverbranding.
  2. Sportvastenfase: je traint onder begeleiding om in ketose te komen. Je eet deze dagen niets. Je mag vruchtensappen drinken en de supplementen zorgen dat je het goed kunt volhouden.
  3. Opbouwfase: Je introduceert geleidelijk voeding en vermindert de intensiteit van je trainingen.

Ook als je vegetariër bent of vegan leeft kun je prima meedoen aan het Sportvasten. Je verruilt dan de dierlijke eiwitten voor plantaardige varianten. Je overlegt vooraf met je sportcoach voor goede vervangers.

Dit zit in het Sportvasten pakket

  • Supplementen voor 10 dagen om tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren te voorkomen. Hiermee houd je de werking van je brein, je fitheid en je immuunsysteem en je spierkracht op peil en stimuleer je de vetverbranding.
  • Uitgebreid Voedingsschema voor de afbouw- en opbouwdagen
  • Boodschappenlijst
  • Urinestrips waarmee je de switch van suiker- naar vetverbranding zichtbaar krijgt.

Fit4lady werkt met het Fittergy Sportvasten pakket en coacht je 10 dagen intensief. Deze upgrade is heel effectief om snel je lichaamssamenstelling en energiehuishouding te verbeteren door middel van vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementen.


Voor wie is Fit4lady Sportvasten niet geschikt?

Het programma is mogelijk niet geschikt voor mensen met bepaalde medische aandoeningen zoals eetstoornissen, psychische problemen, diabetes type 1, hart- en vaatziekten, of lever-/nierproblemen. Raadpleeg vooraf een specialist of bespreek het met je sportcoach.

Boek je 10-daagse Fit4lady Sportvasten met een Intens programma van 3 maanden voor een snel resultaat met perfecte begeleiding!

Ervaringen van deelnemers aan Fit4lady Sportvasten

Wij kunnen je wel vertellen hoe belangrijk het is om je lichaam een reset te geven, maar liever laten we het door onze deelnemers vertellen.

Dit is het verhaal van Suzanne Rijlaarsdam (60 jaar). Vorig jaar liep ze de Marathon van New York. Voor deze prestatie had ze een jaar lang extra getraind: door veel kilometers op te bouwen in combinatie met haar trainingen bij Fit4lady. 

Suzanne: “Na de Marathon merkte ik vrij snel een gewichtstoename. Het gevolg van minder intensief bewegen en een lekkere eetlust! Mijn sportcoach Arina van Fit4lady vroeg of het Sportvasten iets voor mij was. En ik ben met een goede planning gestart. Mijn doel: onder de 70 kg komen.

De 10 dagen waren goed vol te houden door de planning (wanneer) en de voorbereiding (programma goed lezen en boodschappen doen). Met de ondersteuning van Arina, wandelen en dagelijks sporten bij Fit4lady heb ik het programma positief kunnen afsluiten. Een afname van vet, een maat minder en behoud van spiermassa.

Ik zit lekker in mijn vel, heb een goed ritme met sporten gevonden en ik let een stuk beter op mijn voeding. Ik ben zeer tevreden. Mijn doel nu is op gewicht blijven met een fit gevoel!"

Suzanne Lijlaarsdam sport bij Fit4lady Limmen

Investeer in jezelf met Fit4lady Sportvasten

Voor eenmalig slechts € 199,-* volg je het 10-daags Fit4lady Sportvasten. Hiervoor ontvang je:

  • Volledige begeleiding voorafgaand, tijdens en na je Sportvasten-programma.
  • Het complete Fittergy Sportvasten pakket. Het pakket alleen al heeft al een waarde van normaal € 249,-.
  • Een persoonlijk Voedingsschema en extra coaching.

* exclusief jouw maandelijkse Fit4lady sportprogramma.

Gun jezelf nu deze suiker- naar vetverbrandings switch.

Boek nu je upgrade en ervaar de voordelen van Fit4lady Sportvasten!

Aanmelden? Klik hier

Mis nooit meer onze leuke tips, gezonde recepten of een aanbieding en schrijf je nu in!

*