Sneller je sportieve en gezonden doelen behalen

Meer informatie?

Meld je nu aan voor Fit4lady Intens!

Trainen met extra aandacht?

Meld je nu aan en we plannen graag een moment voor je eerste kennismaking in bij onze club. De kennismaking is vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Wil je direct een upgrade met Fit4lady Sportvasten*? Geef dit dan aan op het formulier. Weet dat het de bedoeling is dat je al lekker sportief bezig bent voordat je aan het 10-daags Fit4lady Sportvasten kunt beginnen. Je kunt te allen tijde de upgrade aan je lidmaatschap toevoegen.

Reserveer ongeveer 50 tot 90 minuten van je tijd. We laten je zien hoe eenvoudig het is om meteen aan de slag te gaan.

Wil je starten, dan houden n een persoonlijke intake, waarbij we vooral van je willen horen wat je gezondheids- en sportdoelen zijn. Verder zullen we een Fit4lady Gezondheidsmeting maken om een startpunt in kaart te brengen.

Zorg voor deze kennismaking dat je schone binnen-sportschoenen bij je hebt, een handdoek en eventueel een flesje water voor tijdens je workout.

Zien we je binnenkort in onze club? Laat hier je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op!

* Indien beschikbaar op de Fit4lady club. Informeer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

*

Optioneel. Geen zorgen: we sturen je een leuk aardigheidje op je verjaardag!

*

Liefst je (mobiele) nummer zodat we je snel verder kunnen helpen

*
*

Heb je nog iets waarmee we je verder kunnen helpen? Plaats dan hier je bericht

*

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid, waarbij mijn gegevens worden gebruikt om contact met mij op te nemen op de door mij verstrekte gegevens. Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden. Ik geef verder toestemming om mij te benaderen voor mails van Fit4lady met nieuws, tips en aanbiedingen