Fit4lady Leeuwarden daagt jou uit!

Welkom bij Fit4Lady Leeuwarden, dé fitnessclub voor vrouwen. Wij bieden de beste workouts en trainingsprogramma’s aan, al 15 jaar! Een feestelijk moment om samen bij stil te staan, omdat we inmiddels veel vrouwen op weg hebben geholpen met hun fitnessreis. Ontdek het zelf!

Plan jouw gratis proefles!

Probeer Fit4lady vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Plan direct je proefles en laat je inspireren door onze coaches.

"(*)" geeft vereiste velden aan

Naam(*)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Fit4lady Leeuwarden

Vrouwen vinden bij ons alles wat ze nodig hebben om hun gezondheidsdoelen te bereiken. Van krachttraining en cardio tot voedingsadvies en ontspanning. Wij zetten jou in je kracht!

Of je nu net begint met sporten of al een ervaren sporter bent, onze professionele trainers staan voor jou klaar! We bieden afwisselende circuittrainingen en persoonlijke begeleiding. Alles om jou te helpen je doelen te bereiken en jouw lichaam en geest in topconditie te houden.

En het beste van alles? Onze club is exclusief voor vrouwen! Wat betekent dat jij je volledig kunt concentreren op jouw fitnessdoelen, zonder afleiding. Plan jouw gratis proefles en start je fitnessreis!

De ervaringen van onze leden:

“Dankzij de persoonlijke begeleiding ben ik gaan letten op mijn voeding. Hierdoor ben ik flink afgevallen en zit ik lekkerder in mijn vel.”

“Ik heb een druk leven. Bij Fit4lady Leeuwarden kan ik sporten wanneer mij dit uitkomt. Het is ideaal dat een training maar 30 minuten duurt.”

Transformeer je lichaam met slechts 2 x 30 minuten sporten in de week.

Train elk aspect van je lichaam met onze uitgebreide work-outs.

Bij Fit4lady train je wanneer het jou uitkomt (binnen de openingstijden van de club).

Krijg persoonlijke ondersteuning en begeleiding bij elke stap van je fitnessreis.

15 jaar aan kracht en doorzettingsvermogen

Je leest het goed: Fit4lady Leeuwarden bestaat dit jaar 15 jaar! En dat vieren we graag met jou! Daarom train je 6 weken onbeperkt voor €49,-

Bij ons train je in 30 minuten, inclusief personal coaching en een afwisselende circuittraining tussen kracht en conditie. Met een training van Fit4lady houd je extra vrije tijd over en train je jezelf in 30 minuten fit. Een win-winsituatie!

Wij zijn er voor de drukbezette moeders, de dames die strakker in hun vel willen zitten of die na een blessure de sportdraad weer willen oppakken. Daarnaast bieden we een programma op maat voor na de zwangerschap aan. Maak kennis met ons concept en plan direct je proefles!