Sporten met gezondheidsklachten

Fit4lady is er voor iedere vrouw. Ook als sporten even wat lastiger lijkt te zijn. Heb jij te maken met specifieke gezondheidsklachten? Of heb je een tijdelijke blessure? Dan heeft Fit4lady voor jou een oplossing op maat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• COPD
• Een blessure
• Na of tijdens kanker
• Diabetes
• Hart- en vaatziekten

Ontdekken of ons concept bij jou past? Vraag dan een gratis en vrijblijvende proefles aan.

Een fitter en sterker lichaam
in 30 minuten per keer

Bij Fit4lady doe je een circuittraining van 30 minuten. Het circuit bestaat uit fitnessapparaten voor de spieropbouw en steps voor conditieverbetering.

Apparaten voor kracht

De fitnessapparaten zijn hydraulisch: ze werken op weerstand. Hoe groter en sneller jij beweegt, hoe meer weerstand je voelt. Zo train je altijd naar jouw kunnen en is de kans op blessures klein.

Steps voor conditie

Op de steps zorgen we iedere week voor een andere stepoefening. Deze stepoefening heeft verschillende variaties, zodat iedereen kan meedoen: van beginner tot gevorderde.

Altijd persoonlijke begeleiding
voor een training op maat

Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw kan trainen bij Fit4lady. Dat is een van de redenen dat er altijd een trainster in het midden staat om jou te begeleiden op de steps en de apparaten. Kun je een oefening (tijdelijk) niet doen? Dan bieden wij een alternatief aan.

Clubs door heel Nederland

Inmiddels heeft Fit4lady 17 clubs door heel Nederland. Zo is er altijd een club bij jou in de buurt. Op vertoning van jouw tag mag je op iedere gewenste locatie sporten.

Benieuwd of er een club bij jou in de buurt is? Check het hieronder! Staat jouw locatie er niet tussen? Houd onze website in de gaten, want we blijven uitbreiden.

Reviews

Dit vinden vrouwen van Fit4lady

Fit4lady op diverse locaties!

Fit4lady heeft diverse sportscholen door heel Nederland en blijft groeien. Ontdek de club bij jou in de buurt!