10 kilo en 2 gezondheidsklachten minder

Het kriebelde al een aantal jaren om af te vallen. Ik heb ook wel diëten geprobeerd, maar dat leverde nooit blijvend resultaat op.Goeree_Fit4lady_Alet

In mijn omgeving viel de een na de ander kilo’s af. Mijn buurvrouw viel zelfs de helft van haar totale gewicht af.

Ik werk in de thuiszorg en zie best veel dikke mensen. En ook wat dat met je doet als je ouder bent: zere rug, zere knieën, moeilijk bewegen, suikerziekte, hoge bloeddruk. Ik had zelf ook last van enkele van deze klachten.

Mijn suiker was net te hoog, net als mijn bloeddruk… Toen besefte ik: dit wil ik nooit meer.

Ik begon met koolhydraatarm eten en pakte wat vaker de fiets. Toen vroeg een collega van mijn man of ik met haar mee ging sporten. Sporten? Dat had ik al zo vaak geprobeerd. Dat is gewoon echt niet mijn ding.

Maar die sportschool bleek Fit4lady te zijn. Dit is goed te overzien en geloof het of niet: ik heb er best veel plezier in. Ik probeer altijd op de fiets te komen, zodat ik al een goede warming-up heb gehad.

Ik merk dat ik een stuk fitter ben en dat andere waardes, zoals vetpercentage, ook zijn verbeterd. Ook zijn met nek en rug minder vast gaan zitten en zit ik niet meer zo vaak bij de fysio.

Nu, bijna een half jaar later, ben ik 10 kilo kwijtgeraakt! Ik probeer er nog zeker 10 kilo af te krijgen. Op mijn gemakje, want ik houd nog steeds van lekker en eten en drinken.

– Alet, Fit4lady Goeree-Overflakkee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

We gebruiken Google Tag Manager om geanomiseerd ons verkeer te volgen en om AB te helpen nieuwe functies te testen.

Decline all Services
Accept all Services