Ervaar zelf de <b>kracht</b> van Fit4lady met een gratis proefles! | Fit4Lady

Ervaar zelf de kracht van Fit4lady met een gratis proefles!

Ontdek nu zelf de voordelen met de proefles

Voor de proefles nemen we ongeveer 50 minuten de tijd. We maken kennis, doen de warming up en daarna de circuittraining met kracht- en conditietraining. Aansluitend de cooling down en stretching. Als lid kost de training zelf je een halfuur. Met de coaching en unieke training is dit een zeer effectief besteed halfuur!

Gratis kennismaken?
Geef je hier op voor een gratis en vrijblijvende proefles!

Gewenste Fit4Lady-club

Dit vinden vrouwen van Fit4lady

Op een verantwoorde manier heerlijk sporten met een geweldig team!

Marja
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Hillegom

Ik vind fit4lady super! Ben pas anderhalve week lid, maar weet zeker dat ik door het enthousiasme van iedereen daar aanwezig, nog heeeel lang lid zal blijven! Je wordt er blij van!

Hanneke
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Schagen

De leukste sportschool van Leeuwarden!
De altijd vrolijke en enthousiaste deskundige trainsters met persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat ik al vele jaren met plezier naar Fit4Lady ga. Fysiek en mentaal voel ik mij sterker dus ik blijf nog vele jaren lid!

Monique Diemersen
Afslankonderzoek
Leeuwarden

Vorig jaar in oktober gestart en nu, een jaar later, bijna 20 kilo lichter en dat allemaal door te sporten! En het samen sporten motiveert enorm! Gewoon top!

Wendy
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Grootebroek

Super gezellige sportschool en maar een half uurtje trainen voor een volledige workout, heel prettig voor vrouwen met een druk leven!

Angelique
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Hillegom

Sinds ik bij fit 4 lady sport, ben ik nog bewuster bezig met mijn gezondheid. De trainsters geven goede adviezen en stimuleren mij om iedere keer weer beter te worden. En het werkt!! Ik zie en voel een duidelijk verschil. Ik ben ontzettend blij met fit 4 lady, ik zal zelf geen ander sportschool meer willen!

Wytske
Afslankonderzoek
Leeuwarden

Eindelijk de sport gevonden die ik leuk vind en goed volhou! Nu na 3 weken al een duidelijke verbetering van mijn conditie.

Mariëtta
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Hoorn

Ik heb bereikt dat ik al 8 jaar 3x per week sport terwijl ik helemaal niet van sporten houd.
Fit4lady houdt rekenining met evt. beperkingen van haar sporters. Ik sport niet om slanker te worden maar in conditie de krijgen en te behouden. Sjoukje is een uitstekende trainster die er alles aan doet om haa sporters te stimuleren om steeds beter te worden.

Jettie Leemburg
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Fit4lady Leeuwarden

Op advies van mijn psycholoog en het zien van de advertentie op Facebook kwam ik bij fit4lady. Na een periode van de hartstichting, wat mij erg beviel, ben ik lid geworden.

Sjoukje is een top coach, zij begeleidt mij heel direct dmv eetschema en wekelijks wegen. Als extra motivatie wil ze me ook nog wel een email sturen.

Intussen ben ik nog niet super afgevallen maar mijn conditie is wel enorm verbeterd en zit veel lekkerder in mijn vel. Het afvallen zit eraan te komen tis een kwestie van doorzetten doorgaan en genieten.

Drea Docter
Afslankonderzoek
Leeuwarden

Professionele begeleiding en enthousiaste trainsters die je weten te motiveren!

Suus
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Heemstede

Super gezellig! Persoonlijke begeleiding wordt afgestemd op wat jij nodig hebt en jij krijgt de training die jij aankan en nodig hebt.

Marit
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Limmen

De persoonlijke betrokkenheid is voor mij een grote meerwaarde om hier te sporten.

Maja
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Bergen

Goede sfeer binnen de sportschool. Vrouwen onder elkaar, dit leek me in eerste instantie niet zo fijn, maar dit bleek erg mee te vallen en het bakje thee na het sporten aan de stamtafel is altijd erg gezellig. Ik ben nu 2,5 jaar lid en ga met veel plezier sporten. De enthousiaste begeleiding van Sjoukje en Nathalie motiveert en stimuleert.

Trienke
Oersterk programma
Leeuwarden

Super sportschool. Fijne sfeer, goeie begeleiding en zelfs met een (kleine) blessure kun je gewoon blijven sporten. Dan wordt je programma aangepast.

Esther
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Leeuwarden

In december 2016 besloot ik dat ik toch maar eens moest gaan sporten.
Fit4Lady Leeuwarden is vlak bij mijn woonadres en dus besloot ik om daar eens te kijken.

Hoewel ik niet van sporten houdt, kom ik nu tot 3 tot 4 keer per week sporten.

Ongeveer een half uurtje per keer, enthousiaste en goede begeleiding en Sjoukje en Nathalie staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Niet alleen over de uitvoering van de oefeningen, maar ook over voeding en gezondheid. De nadruk ligt niet op afvallen, maar op gezond zijn: je lekker voelen in je lijf.

Door de afwisseling van krachttraining met steps wordt het sporten ook absoluut niet saai. De stept worden aangeboden in 3 niveaus: iedereen begint iedere week met niveau 1. Door op te schakelen naar een hoger niveau blijft ook de step een uitdaging. Wie niet wil opschakelen, blijft lekker op niveau 1 🙂 Dit alles onder begeleiding van fijne muziek!

Om een lang verhaal kort te maken:
– goede begeleiding
– gezellige club
– motiverend

Veerle Vos
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Leeuwarden

Ik heb het erg naar mijn zin. De manier van afwisseling, de aandacht van de “Juf”
se stimulans van de mede sportsters en de sfeer. Ik ga nog jaren door!

Rieke
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Leeuwarden

Goede enthousiaste begeleiding en binnen een uur weer thuis! Top!

Yvonne
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Heemstede

Gezellig, kleinschalig, en o zo effectief!

Ria
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Alkmaar

Het is heerlijk om even helemaal los te gaan. Lekker half uurtje voor mezelf en voldaan weer naar huis. Top trainsters met veel gezelligheid en persoonlijke begeleiding.

Betty
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Heerhugowaard

Een sportschool die aandacht voor de sporter heeft en je niet aan je lot overlaat! Daar voel ik me thuis.

Carin
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Limmen

Ben destijds via de Hartstichting-aktie begonnen. Met een persoonlijk programma 15 kilo lichter geworden en een jaren fitter gevoel. De enthousiaste begeleiding van Sjoukje en Nathalie pept je op. Op deze sportschool maakt het niet uit of je jong, oud, dik of dun bent. De sfeer is heel plezierig en je kunt ook nog eens leuke contacten opdoen. Dus doen: een paar keer per week trainen levert je veel positiefs op!

Inge
Afslankonderzoek
Leeuwarden

Met plezier sporten en als een herboren mens thuis komen

Corine
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Volendam

Onder leiding van Nathalie kun je er van op aan dat alles perfect geregeld is. Geniet ze daar van het sporten bij haar.

Thea
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Schagen

Met vriendin een keer mee om te kijken , gelijk overslag , en me gelijk ingeschreven . Nu soms 4 ,5 keer in de week helemaal TOP !!

Tiny
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Goeree-Overflakkee

Ik leid een druk bestaan met een veeleisende baan. Het grote voordeel vind ik dat als er maar even tijd is, ik kan gaan sporten. De persoonlijke aandacht van de trainsters stel ik zeer op prijs. Na jaren zoeken eindelijk een sportschool gevonden waar ik me thuis voel.

Margreet
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Leeuwarden

Pas mijn derde week, maar vind het super. Goede begeleiding. Sinds een week ook begeleiding met afvallen en vandaag is de 1ste kilo een feit.

Hetty
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Alkmaar

Een half uur sporten en alles trainen en niet na hoeven denken welke oefening waar goed voor is en lekker mee doen ieder op zijn eigen niveau… voldaan naar huis gaan…

Dorothy
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Heerhugowaard

Trainsters die je goed weten te motiveren, fijne en afwisselende training en waanzinnig goede begeleiding! Heb er weer zin in komende week!

Suus
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Hoorn

In bijna 4jaar trainen 3x in de week heb ik bereikt. ..7kilo eraf en nog steeds….Voel me sterker …fitter…en de geest is opgeruimder . In een woord geweldig!!!De sfeer is altijd geweldig. Dit is ook te danken aan de trainster.Hoop het nog lang vol te houden. Ga altijd met plezier heen en voldaan weer naar huis.vr gr S… 69 jaar

sandra
Afslankonderzoek
leeuwarden

Ik word hier een fitter en blijer mens. Fit4lady is sporten met leuke vrouwen en voor mij ontspanning en een gezonde uitlaatklep in mijn drukke leven.

Debby
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Alkmaar

Ik vind het na 5 jaar nog steeds geweldig.

Jolanda
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Krommenie

Lekker ff half uurtje aan je motoriek en conditie werken, heerlijk en je lichaam word nog strak ook!

Claudia
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Volendam

Ik sport al vanaf het begin (2008) met veel plezier bij Fit4lady. Het is er laagdrempelig met een bijzondere sfeer.
Het concept van Fit4lady is een leuke manier van sporten, waarbij je je eigen tempo aan kunt passen en daarom geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Saai is het zeker niet, want wekelijks wordt een nieuwe weldoordachte step getraind. De begeleiding die de beide trainsters, Sjoukje en Nathalie, daarbij geven is professioneel en vol enthousiasme. De belangrijkste reden dat ik sport is om geestelijk en lichamelijk goed in mijn vel te zitten en dat lukt hier zeker!

Tjitske Steegstra-Helfferich
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Leeuwarden

Al bijna 5 jaar trouw aan Fit4lady 2á3 x in de week. Uitstekende leiding en Coaching, veel afwisseling maakt dat ik dit al zolang doe.

Yvonne
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Krommenie

Ik sport al een aantal jaren bij Fit4lady in Leeuwarden. Ik houd niet van sporten maar doordat Sjoukje zo motiverend en stimulerend is, blijf ik iedere week komen.
Er hangt een erg prettige sfeer en er is veel persoonlijke aandacht!

Tiny Hoedemaker
Personal Coach Resultaat Systeem (jaarabonnement)
Leeuwarden

De 4 voordelen van Fit4lady

Beste Sportclub

In 2013 en 2015 werden wij verkozen tot beste sportclub. In 2014 werden we tweede. Niet voor niets beoordelen onze leden ons gemiddeld met een 8.4

Effectief

Als je sport, doe het dan goed en maak er volop gebruik van! Onze meeste leden sporten tweemaal per week. Per sportmoment wordt het zo alleen maar voordeliger.

Gezelligheid

De training is leuk om te doen. De trainsters zijn er voor jou. Elke vrouw kan zo haar resultaat bereiken: een strakker, fit en soepel lijf. Daarom komen onze leden graag trainen en gaan ze sporten leuk vinden.

10 jaar ervaring

Wekelijks train je zo vaak als je wilt en word je begeleid door vakkundige trainsters. Natuurlijk inclusief persoonlijke coaching en periodieke meting van de resultaten.